PROEFFIETSEN BIJ TOURCLUB MIERLO-HOUT

Beste Gastrijder,

Leuk dat je onze website hebt gevonden. Dit is voor ons een signaal dat we voldoen aan je interesse. Wij bieden je de mogelijkheid om als gastrijder met onze club maximaal 2 clubritten mee te fietsen. Hierdoor krijg je een juist beeld van wat onze club precies is en waar we voor staan. Als gastrijder vragen we je een eigen bijdrage van € 3,00 per clubrit te voldoen voor dat de rit aanvangt (graag gepast betalen).  

Tijden onze clubrit laten we je graag de mooie plekjes van Brabant en Limburg zien en is er tijdens de rit volop gelegenheid om je te oriënteren op onze club. Ben je na deze 2 ritten nog steeds erg enthousiast over onze club dan ligt een lidmaatschap voor jou in het verschiet.

Wil je deze uitnodiging graag aannemen, dan vragen we je om minimaal 15 minuten voor aanvang van de clubrit aanwezig te zijn bij ons verenigingslokaal aan de Koeveldsestraat in Mierlo-Hout.

Graag willen we je dan ook vragen om onze “gedragsregels tijdens het fietsen” door te nemen en het formulier in te vullen zodat je deze mee kunt nemen naar de clubrit.
De gedragsregels en formulier zijn hier te downloaden.

Tot binnenkort.

Het bestuur van Tourclub Mierlo-Hout